Vrijdag 28 oktober 2022:

Drams And Bites

Bar 1672 & Whisky Events organiseren op 28 oktober een Whisky Diner: Time for delicious drams and beautiful bites!

 

Er zijn weinig dranken waar zoveel over te vertellen valt als whisky. Whisky staat voor geschiedenis en traditie, een oneindig aantal smaken en een goed leven. Wanneer u daar meer over wilt weten dan kan dat. Hoe? Op vrijdag 28 oktober aanstaande komt whiskykenner en –schrijver Johan Brouwer van Whisky Events langs bij de  Bar 1672 om een exclusief whisky event te presenteren!

Wat kunt u verwachten? Een uitgebreid verhaal over whisky met vele mooie anekdotes, de geschiedenis, hoe het wordt gemaakt en bovenal: hoe whisky aan zijn smaak komt! Johan neemt prachtige, exclusieve Schotse (single) malt whisky’s met zeer uiteenlopende smaken mee. Waarbij we u ontvangen met een heerlijke whiskycocktail en u daarna gaat ervaren hoe je whisky en bites van onze chef geweldig met elkaar kunt combineren! We presenteren u met vijf verschillende wiskys in combinatie met een 5-gangen menu voor €54,50 per persoon.

Smakelijker wordt het niet… ‘Drams and bites’ is wat dat aangaat een unieke ervaring. Mogen we u begroeten op vrijdag 28 oktober?

Johan Brouwer/Whisky Events
Nick Tortike/Bar 1672

Kies ‘Diner’-> ‘Aantal Personen’ -> ’28 Oktober’ -> ’18:30′

Handige Informatie:

Datum & Tijd:

Vrijdag 28 oktober. Inloop 18:30, start 19:00

Prijs:

€54,50 per persoon

Adres:

Gedempte Zuiderdiep 15, 9711 HA Groningen

Telefoon Reserveringen: