fbpx

TAKE CARE

AND SHARE

corner-bl

EAT TIME,
Share FOOD

We serve medium size dishes. You can make a meal of them by ordering several plates which can be shared between friends. As dishes are freshly prepared they will be served as soon as they are ready. To experience our 1672 menu we suggest 4 to 5 dishes between 2 people.

Steak tartaar

Met zoetzuur van radijs en komkommer, schuim van Parmezaanse kaas en toast 12.50

Brood

Gegrild met extra vergine olijfolie en zeezout 6.50

Beef tataki

Tataki van runderlende met red eye mayonaise, beukenzwam, Antiboise en gefrituurde kappertjes 13.50

ALWAYS

TIME FOR

MEAT


SEA YOU NEXT TIME

SpICY TUNA

Gefrituurde shisoleaf gevuld met spicy tuna en
kabayakisaus 10.50

OESTERS

Met limoen en rode wijnazijn met sjalot per stuk 3.50
half dozijn 19.50

BIETEN (V)

Salade van drie soorten bieten met hazelnoot dressing 9.50

Gemarineerde zalm

Met sesam krokant en limoen-gember mayonaise 12.50

Argentijnse gamba’s

Met zoetzuur van komkommer, pittige tomatensiroop en kappertjes 14.50

Gnocci (v)

Bereid met Parmezaanse kaas, gerookte salie boter en truffel 16.50

Artisjok (v)

Om te dippen in dukkah, yoghurt dille crème en hummus met rode paprika 11

Wit vis

Geserveerd met een spekjesdressing en crème van aardpeer 12

Varkenswang

Zacht gegaard en geserveerd met pastinaak, bosui, kruimel van rauwe ham en truffeljus 9.50

Eendenborstfilet

Huisgerookt, met een crème van paddenstoel, zoete Pecan noten en beukenzwam 12.50

Coquilles St. Jacques

Geroosterd, geserveerd op een kerrie risotto met paksoi en serehschuim 15.50

Varkensrilette

Met ingelegde ui, augurk en getoast brood 8.75

Bisque

Krachtige soep van schaaldieren geserveerd met Hollandse garnalen, Argentijnse gamba, prei en wortel 9.50

Lasagne (v)

Bereid met winterse groenten en een schuim van eekhoorntjesbrood 9.50

Take care and share the chef's choice

3 dishes 26.50
4 dishes 31.50
5 dishes 36.50

1672 SPECIALS

Runderlende

Met bereidingen van schorseneren, een taartje van knolselderij en morillesjus 24.50

Kreeft Thermidor

Bereid met fijne groenten en gegratineerd met Gruyère kaas half 26.50 / heel 49.50

Zwezerik

Krokant gebakken, geserveerd met pastinaakpuree en balsamicojus 24.50

Risotto (v)

Met knolselderij, gepocheerd ei, Parmezaanse kaas en vers geschaafde wintertruffel 21.50

Vis van 1672

Wisselend visgerecht door de kelner toegelicht 24.50

TOo SWEET TO BE TRUE

Dessert

Clafoutis

Taartje van appel met kaneelsaus en vanille-ijs 7.50

Kaasplateau

Selectie van vijf verschillende kazen met kletzenbrood en noten 13.50

Wentelteefjes

Van Fries suikerbrood met hangop en vijgencompote 7.50

Crème brûlée

Van tonkabonen 7.50