fbpx

TAKE CARE

AND SHARE

corner-bl

EAT TIME,
Share FOOD

We serve medium size dishes. You can make a meal of them by ordering several plates which can be shared between friends. As dishes are freshly prepared they will be served as soon as they are ready. To experience our 1672 menu we suggest 4 to 5 dishes between 2 people.


FISH

OESTERS

Met limoen, rode wijnazijn en sjalot
per stuk 3.50 / half dozijn 19.50

Zeebaars

Op de huid gebakken met crème van knolselderij en lavasolie 12

coquilles saint-jacques

Met linguine, schaaldierensaus en groene asperges 14

Spicy zalm

Gefrituurde rode shisoleaf met spicy zalm en kabayakisaus 11.50

Pittige gamba's

Met komkommer en koriandermayonaise 12.50

Platvis

Met bloemkool en hazelnoot 12.50

corner-bl

Poultry

Gebakken eendenlever

Met uiencompote en krokant van aardappel 13

Kwartel suprême

Met gekonfijt pootje, crème van pompoen en gemarineerde pompoen 13.50

VEGETARIAN

Artisjok

Om te dippen in dukkah, yoghurt dillecrème en hummus met rode paprika 13

Bloemkool

Bereidingen van bloemkool met hazelnoot 10.50

Warm brood

Met boter en zeezout 6

Groenten tempura

In tempurabeslag gefrituurde groenten met geitenkaas en pittige tomatensaus 11.50

vegetarische springroll

Gevuld met groenten, gemarineerde tempé en Oosterse dressing 10

Knolselderij truffelsoep

Romige soep van knolselderij met truffel 7

Risotto van orzo

Met gegrilde courgette, venkel, kleine tomaatjes en pecorino 10.50

MEAT

Charcuterie

Dungesneden gedroogde ham en worst met brood en olijfolie 13.50

Kalfsschenkel

Zacht gegaarde schenkel met pittig gepofte andijvie, kalfsjus en kruidencrumble 15.50

Runderlende

Langzaam gegaard en dungesneden met paddenstoelen, knolselderij en truffelmayonaise 13

Hertenrug

Met risotto en zacht gegaarde uitjes 15.50

Ibericoribbetjes

Met parelcouscous en pittige gerookte paprikamayonaise 13

Zwezerik

Met crème van kikkererwten en dragonjus 18

Bife de tira

Met stamppotje zoute snijbonen en vadouvanjus 15.50

Desserts

Proeverij

Combinatie van verschillende zoete nagerechten 12

Crème brûlee

Bereid met vanille 7.50

Kaasplateau

Selectie van 5 verschillende kazen met kletzenbrood en noten 13.50

corner-pbl

Barfood

Groentechips

Krokante groente chips met kruidendip 5

Groente stengels

Met yoghurtdip 5

Kroepoek

Met furikake en kewpie mayonaise 4.50

gemengde noten

Geroosterde mix van noten met macadamia’s 5.50

olijven

Gemarineerde hele olijven 5

Kaas en worst

Plankje met kaas en worst 11


SUrPRISE Menu

6 share dishes

42.50 per person

Onze chef bereid 6 gerechten naar eigen invulling

Wine pairing

6 per glass

Bij elk gerecht wordt een bijpassende wijn geschonken

corner-bl