

Fine Dining
Ontdekken & Genieten
De keukenbrigade van BAR 1672 heeft voor hun gerechten inspiratie opgedaan over de hele wereld. De chefs bereiden met passie, verse en verfijnde gerechten met pure producten én met een oog op duurzaamheid. Op deze kaart vind je verfijnde gerechten die ideaal zijn om te delen. Koude gerechten, warme gerechten en desserts die je in staat stellen je eigen menu én avond samen te stellen.Â
Geen zin om te delen vanavond? Onze gerechten kunnen ook per persoon worden besteld.Â
Verrassingsmenu 3-6 gangen
Zin om je te laten verrassen met de beste gerechten van onze chefs? Kies voor een verrassingsmenu, met eventueel begeleidende wijnen.
Speciale (di)eetwensen?
Vraag het onze medewerkers en meld het vooraf bij het reserveren!
Menu lente '23
Koud

Oesters
3,5 p/s
sjalot azijn | citroen
Burata (V)
12,5
caponata | pijnboompitten
Bavette Tataki
13,5
soja | Kewpie
Boerenpaté
12,5
cornichons | toast
Kaasplateau (V)
14,5
bijpassende garnituur
Zalm
12,5
zacht gegaard | wasabi tempura chips
Albacore Tonijn
13
wakame | limoen
Brioche (V)
6,5
boter | zeezout
Tomaat Tartaar (V)
9,5
eidooier
Komkommer (V)
9,5
togarashi | avocado
Menu lente '23
Warm

Saté
14,5
ketjap | bosui | ijsbergsla
Ribs
14,5
pittig gelakt | chimichurrie
Krokante Rosti (V)
11,5
truffel | crème fraîche
Ragout
12,5
pompoen | eendenbout
Spitskool (V)
11,5
beurre noisette | geitenkaas
Geroosterde Groenten (V)
11,5
gekaramelliseerde ui | compote
Taleggio (V)
10,5
prei | aardappel
Kabeljauw
13,5
kruidenkorst | parelgort
Loaded Rosti
14,5
stoofvlees | kaas
Linzencurry (V)
13,5
mango chutney | gerookte amandel
Menu lente '23
Zoet

Crème Brûlée
8,5
vanille-ijs
Tarte Tatin
8,5
appel | boerenjongens
Chocolade Mousse
8,5
melkchocolade | filo krokant
Menu lente '23
Borrel Bites

Ambachtelijke Bitterballen
8
6 stuks | mosterd
Chorizokroketjes
9
Brander Mayonaise
Oude Kaaskroketjes
9
Mosterd
Olijven
4,5
Notenmix
4,5
Droge Worst
5,5
Wasabi Zeewier Tempura Chips
5,5
Kaasplateau
14,5
bijpassende garnituur
Oesters
3,5 p/s
Fines de Claires