fbpx

TAKE CARE

AND SHARE

corner-bl

EAT TIME,
Share FOOD

We serve medium size dishes. You can make a meal of them by ordering several plates which can be shared between friends. As dishes are freshly prepared they will be served as soon as they are ready. To experience our 1672 menu we suggest 4 to 5 dishes between 2 people.


BARFOOD

Kroepoek

Met furikake en kewpie mayonaise 4.50

Iberico varken

Gemarineerde vleesvingers 8.75

Brood (V)

Geserveerd met diverse smeersels 6.50

Rundersukade

Zacht gegaard met shoyu nama, rijstazijn met zoetzure komkommer en gebakken uitjes 8.75

Gestoomde edamame (V)

Hele sojabonen met zeezout 4.50

charcuterie

Vers uitgesneden pata negra en diverse vleeswaren met brood en olijfolie 12.50

Olijven (V)

Gemarineerde hele olijven 5

corner-bl

1672 SPECIALS

Runderlende

Met bereidingen van schorseneren, een taartje van knolselderij en morillesjus 24.50

Kreeft Thermidor

Bereid met fijne groenten en gegratineerd met Gruyère kaas half 26.50 / heel 49.50

Zwezerik

Krokant gebakken, geserveerd met pastinaakpuree en balsamicojus 24.50

Risotto (v)

Met knolselderij, gepocheerd ei, Parmezaanse kaas en vers geschaafde wintertruffel 21.50

Vis van 1672

Wisselend visgerecht door de kelner toegelicht 24.50

Take care and share the chef's choice

If you don’t know what to choose, the chef is happy to do it for you: 

3 dishes
26.50
4 dishes 31.50
5 dishes 36.50


It's About time to share

OESTERS

Met limoen en rode wijnazijn met sjalot per stuk 3.50 / half dozijn 19.50

SpICY TUNA

Gefrituurde shisoleaf gevuld met spicy tuna en kabayakisaus 10.50

Gemarineerde zalm

Met sesam krokant en limoen-gember mayonaise 12.50

Wit vis

Geserveerd met een spekjesdressing en crème van aardpeer 12

Argentijnse gamba’s

Met zoetzuur van komkommer, pittige tomatensiroop en kappertjes 14.50

Coquilles St. Jacques

Geroosterd, geserveerd op een kerrie risotto met paksoi en serehschuim 15.50

Bisque

Krachtige soep van schaaldieren geserveerd met Hollandse garnalen, Argentijnse gamba, prei en wortel 9.50

Brood

Gegrild met extra vergine olijfolie en zeezout 6.50

Lasagne (v)

Bereid met winterse groenten en een schuim van eekhoorntjesbrood 9.50

BIETEN (V)

Salade van drie soorten bieten met hazelnoot dressing 9.50

Gnocci (v)

Bereid met Parmezaanse kaas, gerookte salie boter en truffel 16.50

Artisjok (v)

Om te dippen in dukkah, yoghurt dille crème en hummus met rode paprika 11

Varkensrilette

Met ingelegde ui, augurk en getoast brood 8.75

Beef tataki

Tataki van runderlende met red eye mayonaise, beukenzwam, Antiboise en gefrituurde kappertjes 13.50

Varkenswang

Zacht gegaard en geserveerd met pastinaak, bosui, kruimel van rauwe ham en truffeljus 9.50

Steak tartaar

Met zoetzuur van radijs en komkommer, schuim van Parmezaanse kaas en toast 12.50

Eendenborstfilet

Huisgerookt, met een crème van paddenstoel, zoete Pecan noten en beukenzwam 12.50

Too Sweet to be true

corner-pbl

Dessert

Clafoutis

Taartje van appel met kaneelsaus en vanille-ijs 7.50

Kaasplateau

Selectie van vijf verschillende kazen met kletzenbrood en noten 13.50

Wentelteefjes

Van Fries suikerbrood met hangop en vijgencompote 7.50

Crème brûlée

Van tonkabonen 7.50