logotype
Zaterdag 8 april 2023:

The Gatsby Party

Bar 1672 organiseert op 8 april The Gatsby Party

 

Honderd jaar na de Roaring Twenties keert The Gatsby Party terug, klaar om de uitbundigheid, decadentie en vrijheid opnieuw te vieren. Gatsby himself zal je verwelkomen op dit decadente, fun-tastische, glamoureuze en sexy (met een knipoog) all-night event. Onze dj zal voor je dansplezier een daverende mix van Vintage en Retro muziek draaien. Van Swing via Rock & Roll tot Disco!

De festiviteiten beginnen om 21:00 op zaterdagavond 8 april. Bar 1672 is een perfecte achtergrond voor een avond van vervoerende elegantie, vrolijkheid en misschien zelfs een beetje ondeugendheid. Een op het tijdperk geïnspireerde cocktailkaart is speciaal voor dit evenement ontwikkeld.

Gasten worden uitgenodigd om de hele nacht te genieten in hun black tie en flapper geïnspireerde outfits terwijl de Champagne vloeit en de macarons worden geserveerd. Het programma is een combinatie van Live optredens, dj sets en meer. Een exclusieve speakeasy-ervaring biedt iedereen toegang tot een pop-up casino en een extra bar met exclusieve champagnes.

Dus doe dit jaar met ons mee en laat je innerlijke Jay en Daisy vrij. Je zult dit spectaculaire evenement niet willen missen.

Handige Informatie:

Datum & Tijd:

Zaterdag 8 april 2023. 21:00-03:00

Prijs:

€11,50-€65 per persoon

Adres:

Gedempte Zuiderdiep 15, 9711 HA Groningen

Dresscode

Vintage, Roaring Twenties, Flapper, Black Tie, Gala, Gatsby